Név*
Email*
Telefonszám*
Vállalkozásod neve*
Vállalkozásod címe*


 

 

Mi történik, miután a “MEGRENDELEM!” gombra kattintasz?

24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Felteszünk néhány kérdést, (célcsoportod és a vállalkozásod igény-felmérése), majd kiállítunk és elküldünk neked egy 30% előlegről szóló számlát, valamint a szerződést, amelyben minden igényt, elvárást, határidőt fixálunk.

Az előleg beérkezése után azonnal elkezdjük a munkát.

 

 

Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (ugyfelszolgalat[kukac]eneszti-webdesign.eu).

 

Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a munkát már megkezdtük, úgy a megkezdett grafikai tervezés óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A grafikusi óradíj: 8.000,-/óra.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “MEGRENDELEM!” gombra való kattintással az Eneszti Design Studio Bt.-vel kötöd (3011 Heréd, Ifjúság utca 5.)