Ez a csomag neked való, ha terméked bemutatásához vagy egy kampányodhoz landing oldalra van szükséged

A csomag 1db landing oldal tervet, a landing oldal felépítését, 2 db facebook poszt képet, 1 db facebook fejléc képet, 2 db banner képet tartalmaz.

 

 

 

 

 


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (ugyfelszolgalat[kukac]eneszti-webdesign.eu). Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a munkát már megkezdtem, úgy a megkezdett grafikai tervezés óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A grafikusi óradíj: 15.000,-/óra. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “MEGRENDELEM!” gombra való kattintással a BR Architect Kft.-vel kötöd (1185 Budapest, Duna utca 37.)

Tájékoztatlak továbbá arról is, hogy nem fogsz tőlem reklámot tartalmazó emailt kapni, adataidat semmilyen körülmények között nem adom át harmadik félnek.