Sok grafikára van szükséged, de már nem bírja a pénztárcád?

Akkor neked való ez a csomag!

Egy vállalkozásnak a lehető legtöbb online és offline felületen jelen kell lennie és nem csak a jelenlét a fontos, de ki is kell tűnni az információs zajból. Ez bizony nem könnyű és sok pénzbe is kerül

 

 

 

 

 

Rendeld meg a Grafika csomagot, és egy hatalmas terhet leveszek a válladról.

 

 

 

 

Válassz a felsorolt grafikák közül (max 6 grafikát kérhetsz), majd küldd el megrendelésed! Válaszüzenetben elküldöm a számlát, majd az összeg beérkezése után megkezdődik a munka.

Amiből választhatsz:

N

szórólap

N

matrica

N

garancia pecsét

N

hírlevél design

N

kupon

N

“köszönömkártya”

N

banner

N

Kapcsolat felvételi űrlap

N

facebook posztkép

N

képeslap

N

popup design

N

facebook fejléc

N

képek logózása (max.200 db)

N

törzsvásárló kártya

Mennyibe kerül a csomag?

A csomag ára 75.000,- Forint. A fizetési határidő 3 nap. Fizetésre átutalással vagy PayPal-on keresztül van lehetőség. A csomag ára a 2. hónaptól 60.000,- Forint. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, a vállalkozás mentes az áfa fizetése alól.

 

 

 

 

 


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (ugyfelszolgalat[kukac]eneszti-webdesign.eu). Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a munkát már megkezdtem, úgy a megkezdett grafikai tervezés óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A grafikusi óradíj: 15.000,-/óra. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “MEGRENDELEM!” gombra való kattintással a BR Architect Kft.-vel kötöd (1185 Budapest, Duna utca 37.)

Tájékoztatlak továbbá arról is, hogy nem fogsz tőlem reklámot tartalmazó emailt kapni, adataidat semmilyen körülmények között nem adom át harmadik félnek.

Kérdésed van?

Itt tudsz követni:

                 

eneszti@eneszti-webdesign.eu | +36703244157 |     ÁSZF    Adatvédelem